Anna lahjaksi elämys

Anna lahjaksi elämys

Varmasti jokainen on tuskaillut joulun alla millaisella lahjalla muistaa rakkaimpiaan. Liian usein kiireessä ostetut turhat ja tarpeettomat joululahjat päätyvät nurkkiin keräämään pölyä. Sitten siivotessa roskikseen, kaatopaikalle ja lopulta mereen. Tätä menoa vuonna 2050 merissämme on enemmän muovia kuin kalaa. Kahden Empire State Buildingin verran muovia päätyy meriimme joka viikko. Muovijäte on vaaraksi merten ekosysteemeille ja eläimille, mutta myös ihmisten terveydelle. Mikroskooppisen pienet muovihiukkaset päätyvät ravintoketjun kautta elimistöömme. Mitä jos uusien pyjamahousujen sijaan ilahduttaisit ystävää vaihtoehtoisella lahjalla.

valasselfie whalie kohtaodivers thaimaalahjakortti elamys kilpikonna thaimaaEettiset joululahjat ovat olleet menestys viime vuosina. Muun muassa Punaisen Ristin, Unicefin tai Kirkon ulkomaanavun Toisenlainen lahja- projektin kautta voit muutamalla klikkauksella ostaa afrikkalaiselle perheelle vuohen tai auttaa lasten koulunkäynnissä. Joulupuu-keräykseen voit osallistua ostamalla pienen paketin lastensuojelun piirissä olevalle lapselle, jolle lahjat eivät ole itsestäänselvyys. Näitä lahjoja yhdistää ajatus apua tarvitsevien tukemisesta sekä turhan krääsän välttämisestä.

Toinen ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteisten lahjojen tilalle on antaa unohtumaton elämys ystävälle. Aineettomat lahjat eivät pölyynny nurkissa vaan erottuvat varmasti muiden tavallisten pakettien seasta. Kiireisessä arjessa ystävän kanssa vietetty aika piristää ja uudet kokemukset muistetaan pitkään. Matkustaminen sekä uuden kokeminen kannattaa aina, siispä sukelluslahjakortti Koh Taolle Diversille voi olla juuri se mitä ystäväsi on vailla.

Sukeltamisen jälkeen on vaikea uskoa, että elämme materialistisessa maailmassa. Vedenalainen maailma on täynnä uutta ja ihmeellistä. Useasti ensikertalaiset kuvailevat sukellustaan elämänsä parhaaksi kokemukseksi. Sukeltaminen avaa silmät ja tuo uutta perspektiiviä elämään. Mikä olisikaan siistimpää kuin saada joululahjaksi mahdollisuus nähdä valashaita, kilpikonnia tai värikkäitä uskomattomia koralleja. Anna tänä vuonna lahjaksi kokemus, mikä ei hevillä unohdu!

Kirjoittanut: Anna Heiskanen

Koh Tao Diversin tontut tavoitat parhaiten laittamalla sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

lahjakortti fi

 

Ota yhteyttä

Avoinna 9.00-18.00

Mob. +66 86 06 99244 (Whatsapp)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Koh Tao Divers - KTD  logo

Photo credits to Fat Fish Movies, Anna Kekkonen, Irena Stangierska, Fredrik Lindblad and Mikko Paasi

Copyright 1987 - 2017 Koh Tao Divers. All rights reserved.
TAT license #34/01497