KTD Blogi
Koh Tao Thaimaan kauneimmat rannat

Koh Taon parhaat rannat

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen, kun joku mainitsee loman trooppisella saarella? Isolla osalla meistä mieli vaeltaa ensimmäisenä hiljaisille valkoisille hiekkarannoille turkooseine vesineen. Ajatus harhailee pieniin rantabaareihin sekä ravintoloihin, jossa nauttia illallisensa varpaat hiekassa katsellen auringonlaskua. Monelle loma tropiikissa tarkoittaa myös vesiaktiviteettejä snorklauksesta suppailuun ja kajakoinnista wakeboardingiin unohtamatta tietenkään laitesukellusta. Mitä ikinä lomallasi haluatkaan touhuta, on erittäin todennäköistä, että suuntaat kohti rantaa!

Lue lisää...

Koh Tao lapsiperheille

Koh Taon kauniilta saarelta löytyy monipuolista tekemistä ja hauskoja aktiviteetteja, jotka soveltuvat erinomaisesti lasten kanssa reissaaville. Viihtyi sitten vedessä tai kuivalla maalla, tekemistä löytyy joka lähtöön, eikä lomalla varmasti pääse pitkästyminen yllättämään! 

Jatka lukemista

Koh Taon parhaat sukelluskohteetKoh Taon saari on erityisesti tunnettu aloittelijaystävällisistä sukelluskohteistaan. Saarelta löytyy runsain mitoin matalia riuttoja sekä lahtia, joissa on helppoa ja turvallista opetella laitesukelluksen saloja. Saaren ympäristössä on harvoin voimakkaita virtoja sekä vesi on lämmintä ympäri vuoden. Hyvien koulutusolosuhteiden lisäksi löytyy myös eräs toinenkin syy matkustaa Koh Taolle sukeltamaan. Tämä syy on iso, pilkullinen ja pitää kovasti planktonista. Koh Taon ympäristö on paras paikka Thaimaassa nähdä valashaita niiden luontaisessa ympäristössään. Ja kukapa ei haluaisi sukeltaa näiden lempeiden jättien kanssa!

Lue lisää..

Black Friday - vältä houkutuksia tänäkin vuonna

Black Friday on taas täällä ja sinun kannattaa välttää sen houkutuksia tänäkin vuonna.

On hyvin tiedossa, että kulutamme jatkuvasti yli maapallon resurssien. Saadaksemme muutoksen aikaan tässä jokaisen meistä tulisi miettiä uudestaan kulutustottumuksiaan.

Lue lisää...

Vastuullinen matkailu Thaimaassa osa 1

Thaimaa kulttuurineen sekä luonnonvaroineen on upea maa lomailla, mutta kolikolla on aina kääntöpuolensa. Monen muun lomakohteen tavoin Thaimaasta löytyy aktiviteetteja, jotka eivät kestä päivänvaloa. Miten siis matkailla hyvällä omalla tunnolla ja välttää sudenkuopat? Kaikessa yksinkertaisuudessaan vastuullinen matkailu tukee paikallista väestöä eikä vahingoita luontoa tai eläimiä, mutta aina valinta ei ole ihan helppo ja seasta saattaa löytyä myös näennäisesti hyvältä kuulostavia vaihtoehtoja, jotka kuitenkin syvemmällä tarkastelulla osoittautuvat epäeettisiksi. Kokosimme pienen oppaan helpottamaan valintaa niin ruokailun, majoituksen kuin erilaisten aktiviteettienkin osalta.

Lue lisää..

Ota yhteyttä

Avoinna 9.30-18.00

Tel. +66 77 457 085
Mob. +66 86 06 99244
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Koh Tao Divers - KTD  logo

Photo credits to Fat Fish Movies, Anna Kekkonen, Irena Stangierska, Fredrik Lindblad and Mikko Paasi

Copyright 1987 - 2017 Koh Tao Divers. All rights reserved.
TAT license #34/01497