Sukelluskohteet ⎮Koh Tao Divers vuodesta 1987

Sukelluskohteet Koh Taolla

24 sukelluskohdetta

Tässä suosikkimme

Koh Taolla on 24 eri sukelluskohdetta ympäri saarta. Se tarkoittaa, että vaikka kelit olisivatkin hieman hankalammat, löydämme aina suojaisen kohteen. Suurin osa saiteista on 10-20 minuutin venematkan päässä.

Tarkistamme päivittäin keliolosuhteet, ja se määrittää, mille kohteille kulloinkin lähdemme. Tarkista seuraavan päivän kohteet toimistoltamme!

Chumphon and Southwest Pinnacles


Nämä syvemmät vedenalaiset pinaakkelit ovat Koh Taon kaukaisimmat sukelluskohteet, ja silti vain n. 30-40 minuutin venematkan päässä. Aamuveneemme suuntaa näille kohteille säännöllisesti. Suuret pinaakkelit vetävät puoleensa suuria kalaparvia, mukaanlukien barrakudia, trevalleja ja fusiliereja. Jopa merten lauhkea jättiläinen, valashai, tulee ajoittain tervehtimään sukeltajia. Pinaakkelit ovat merivuokkojen peitossa joten täällä näkee myös paljon pinkkejä nemokaloja!

Maksimisyvyys/ keskisyvyys: 35/ 18 metriä


Japanese Garden/Red Rock


Helppoja ja mukavia sukelluskohteita jotka soveltuvat kaikentasoisille sukeltajille. Japanese Gardenin matalalta riutalta löytyy värikkäitä riuttakaloja ja Red Rockilla pääsee seinämäsukelluksen makuun.

Maksimisyvyys/ keskisyvyys: 14/ 10 metriä

Sukelluskohde Thaimaassa Japanese Garden

Mango Bay


Mango Baysta löytyy jokaiselle jotakin, matalasta rannasta syvempiin riutan seiniin ja korallipuutarhoihin. Korallien seassa uiskentelee paljon värikkäitä riuttakaloja, ja olosuhteet ovat suosiolliset miltei aina.

Maksimisyvyys/ keskisyvyys: 15/ 7 metriä

Sukelluskohteet Thaimaassa Mango Bay

HTMS Sattakut


Koh Taon kuuluisin hylky upotettiin vuonna 2011 ja se sijaitsee vain näppärän 10 minuutin venematkan päässä KTD:lta. Hylyllä voit bongata mm. isoja barrakudia, Jenkin’s stingray -rauskun sekä komentosillan alla valtavia snappereita ja sieltä löytyy myös mukavia läpiuinteja.

Maksimisyvyys/ keskisyvyys: 32/ 20 metriä

Sukelluskohde Thaimaassa HTMS Sattakut hylky

Twins/Buoyancy World


Twins, yksi Koh Taon suosituimmista sukelluskohteista, tarjoaa suojaisan kodin mm. mureenoille ja rauskuille. Buoyancy Worldin keinoriutoilta voit puolestaan löytää batfisheja ja perhoskaloja, ja se on myös loistava paikka nosteen harjoitteluun.

Maksimisyvyys/ keskisyvyys: 18/ 10 metriä

Ota yhteyttä

Avoinna 9.00-18.00

Mob. +66 86 06 99244 (Whatsapp)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Koh Tao Divers - KTD  logo

Photo credits to Fat Fish Movies, Anna Kekkonen, Irena Stangierska, Fredrik Lindblad and Mikko Paasi

Copyright 1987 - 2017 Koh Tao Divers. All rights reserved.
TAT license #34/01497