Suomalainen sukelluskeskus Thaimaassa, varaus⎮Koh Tao Divers

Varaus

Lisää toivomasi aktiviteetit varaukseen seuraavista vaihtoehdoista:

Mikäli haluat lisätietoa, vastaamme mielellämme kysymyksiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Full name is required
Sähköposti vaaditaan
Phone number is required
Desired dates is reuqired
Kyllä, olen lukenut terveyselvityksen. Jos vastasin mihin tahansa kysymyksistä “KYLLÄ”, tarkistan lääkäriltäni voinko osallistua sukelluksille ja tuon lääkärinlausunnon kouluttajalleni. Jos olet alle 18 vuotias, terveyselvitykseen vaaditaan vanhempien allekirjoitus. Tämä vaaditaan kaikkiin sukellusaktiviteetteihin.
Required
Kyllä, haluan korottaa opiskelumateriaalini Diamond versioon. + 1.000 THB

Varauksesi

Hyvä tietää ennen varausta:

Varaus on kaksivaiheinen; henkilökohtaisten tietojen jälkeen siirryt PayPal sivustolle jossa varausmaksu suoritetaan luottokortilla tai PayPal tunnuksillasi. Mikäli haluat maksaa pankkikortilla, valitse PayPalin sivuilla vaihtoehto "Check out as a guest". Varauksen jälkeen lähetämme sähköpostiisi varausvahvistuksen. Varausmaksu vähennetään laskustasi. Loppusumma maksetaan toimistollemme ennen aktiviteetteja, käteisellä Thaimaan bahteina tai yleisimmillä luottokorteilla (pankkikulut +3%).

Jos aktiviteettien ajankohta olisi lähimmän kahden päivän sisällä, tarkistathan saatavuuden sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai puhelimitse +66 86 06 99244.

Emme palauta varausmaksua, mutta mikäli sairastut tai matkasuunnitelmasi muuttuvat, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme räätälöidä sinulle sopivan aikataulun.

Ota yhteyttä

Avoinna 9.00-18.00

Mob. +66 86 06 99244 (Whatsapp)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Koh Tao Divers - KTD  logo

Photo credits to Fat Fish Movies, Anna Kekkonen, Irena Stangierska, Fredrik Lindblad and Mikko Paasi

Copyright 1987 - 2017 Koh Tao Divers. All rights reserved.
TAT license #34/01497