Sukella Thaimaahan kanssamme ⎮Koh Tao Divers

Kalusto

Se isompi

M/V Sinking

M/V SinKing on thaityylinen sukellustukialus joka rakennettiin vuonna 2000, jolle mahtuu noin 20 sukeltajaa. SinKingin yläkerrasta löytyy aurinkokansi sohvaryhmineen, jolla on hyvä hengähtää sukellusten välillä. Sohvaryhmä on katettu, ettei nahka turhaan kärähdä! Yläkannelta löytyy juomavettä, kahvia, teetä, keksejä sekä hedelmiä. Merivessa, ensiapuvälineet ja ensiapuhappi löytyvät kaikki alakerrasta.
M/V SinKing on viihtyisä sukellustukialuksemme jolle mahtuu jopa 25 sukeltajaa. Rentoudu sukellusten välillä saaren ainoalla aurinkokannella mistä löytyy sohvaryhmä!

Se pienempi

Longtail eli Lonkkari

Pitkähäntäveneemme, tai lonkkarimme, kuljettaa sinut rannalta isolle veneellemme. Muistathan pitää sormet ja varpaat veneen sisällä kun lähestymme isoa venettä!

Hyvin huolletut

24 Aqua Lung sukellussettiä

Sukelluskeskuksellamme on 24 varustepakettia joita huollamme säännöllisesti. Meillä on myös oma paineilmakompressori joka pystyy sekoittamaan myös nitroxia eli rikastettua ilmaa.
"Firmalla on oma laiva, jolloin homma on joustavaa, kun lähdetään hupisukelluksille. Voidaan sukellusryhmän kesken suunnitella, mihin ko. päivänä kannattaa mennä. Sukellusryhmät pidetään myös kohtuukokoisina, ei mitään "massatuotantomeininkiä". - Vekku

Ota yhteyttä

Avoinna 9.00-18.00

Mob. +66 86 06 99244 (Whatsapp)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Koh Tao Divers - KTD  logo

Photo credits to Fat Fish Movies, Anna Kekkonen, Irena Stangierska, Fredrik Lindblad and Mikko Paasi

Copyright 1987 - 2017 Koh Tao Divers. All rights reserved.
TAT license #34/01497