Koh Tao Sandbox auki turisteille ilman karanteenia
Koh Tao sandbox is open with our quarantine

Koh Tao Sandbox auki turisteille ilman karanteenia

Haaveiletko kristallinkirkkaasta merivedestä ja pehmeästä hiekasta jalkojesi alla? Siinä tapauksessa jatka lukemista, sillä nyt on oikea aika toteuttaa haaveet todeksi! Thaimaahan on avautunut 11.1.2022 alkaen uusia karanteenivapaita alueita niin sanotulla sandbox-mallilla, mukaan lukien Koh Taon saari. 

Mikä ihmeen sandbox? 

Koh Taolle pääset matkustamaan ilman karanteenia Koh Samui Sandboxin avulla, mikäli olet saanut täyden koronarokotussarjan. Niin kutsutussa hiekkalaatikkomallissa voit matkustaa tietylle alueelle ja 7 päivän jälkeen olet vapaa matkustamaan minne tahansa Thaimaassa. Huomioithan, että tiedot ovat kerätty tämänhetkisen tilanteen mukaan, mutta tarkistathan maahantulovaatimukset ennen matkaa Thaimaan suurlähetystöstä, ja TAT sivuilta

kohtaodivers kohtaodiving samuisandbox 12

Ketkä voivat matkustaa Sandboxiin?

  • Täysi-ikäiset, täyden koronarokotesarjan saaneet. Viimeisimmästä rokotteesta täytyy olla vähintään 14 päivää ennen lähtöä. Alaikäinen, vanhemman tai huoltajan kanssa matkustava ei tarvitse rokotetta.  
  • Matkailijat, jotka ovat sairastaneet koronan, sekä matkailijat, jotka ovat saaneet yhden koronarokotteen koronan sairastamisen jälkeen tarvitsevat todistuksen sairastetusta koronasta

Saapumispäivä (Sandbox-päivä 0)

  • Matkustajan tulee ladata  ”Mor Chana” -sovellus puhelimeen viimeistään saapuessaan Koh Samuin lentokentälle
  • Ensimmäinen koronatesti otetaan Koh Samuin lentokentällä tai muussa määrätyssä paikassa 
  • Ensimmäisen 7 päivän ajan majoituksen tulee olla SHA Extra Plus -hotellissa, varaus tehdään ennen matkaa
  • Matkailijat kuljetetaan lentokentältä hotelleihin (kysy hotelliltasi kuljetus)
  • Ensimmäisen PCR-koronatestin tulosta odotetaan  hotellihuoneessa noin 6 tuntia (loistava mahdollisuus tilata huonepalvelusta ruokaa sekä levätä kunnolla lennon jälkeen)

Päivät 1–7

  • Negatiivisen testituloksen jälkeen  matkailija saa poistua hotellihuoneesta ja matkustaa vapaasti Koh Samuin, Koh Phangan tai Koh Taon alueella
  • Majoitus on kuitenkin pidettävä seitsemän päivän ajan SHA Extra Plus -hotellissa, voit vaihtaa hotellia, jos esimerkiksi matkustat ensimmäisen pakollisen yön jälkeen Koh Samuilta Koh Taolle
  • Matkustajan on käytävä toisessa PCR-testissä 6–7 päivän kuluttua maahan saapumisesta (Koh Taolla suositellaan käymään testissä kuudentena päivänä sairaalassa)

Päivä 8

  • Mikäli myös toisen PCR-koronatestin tulos on negatiivinen, olet vapaa matkustamaan minne tahansa Thaimaassa

thaimaa kilpikonna kohtaodivers samuisandbox 

Samui Sandbox maahantulovaatimukset

  • Kaikkien matkustajien tulee hakea maksuton Thailand Pass  vähintään 7 päivää ennen matkaa. 
  • Mikäli oleilet Thaimaassa yli 30 vuorokautta, tarvitsee sinun hakea myös viisumi (viisumeista voi lukea lisää Thaimaan suurlähetystön sivuilta). 
  • Todistus saaduista koronarokotteista tai sairastetusta taudista Omakannasta. Huomioithan että todistuksessa tulee näkyä molempien rokotteiden antamispäivänmäärät.  Saat ne Omakannasta:  Terveystiedot--> Rokotukset --> Covid-19 avaa ja näyttää molempien 1. ja 2. rokotteiden antoajat, ja ne voi kääntää englanniksi ja tulostaa tai ottaa kuvakaappaus.
  • Englanninkielinen todistus matkavakuutuksesta, jossa todetaan sen kattavan myös koronasta aiheutuvat kulut vähintään 50 000 USD verran. Vakuutuksen tulee olla voimassa koko matkasi ajan. Todistuksen saat pyynnöstä vakuutusyhtiöstäsi.
  • Sinun tulee esittää ennakkoon maksettu varaus SHA Extra Plus-hotellissa yhteensä 7 yöksi, joista vähintään yksi yö tulee olla Koh Samuilla. 
  • Todistus etukäteen varatuista ja maksetuista koronatesteistä (päiville 0 ja 6-7). Voit maksaa testit hotellihuoneen varauksen yhteydessä. Kahden testin hinta on yhteensä 4400THB. Yli 6-vuotiailta vaaditaan kaksi PCR testiä Thaimaassa, nuoremmilta vaaditaan vain sylkitesti maahan saapuessa, hinta 2200THB. 
  • Lentoliput Samuille tulee olla samalla varauksella, jotka voit ostaa esim. Finnairilta. Lento Bangkokista Samuille tulee olla niin sanottu sealed route*
  • Todistus negatiivisesta PCR-koronatestistä 72 tuntia ennen matkan alkua, esim. Korona9lives Alle 6-vuotiailta tätä ei tarvita.
  • Lataa Morchana sovellus puhelimeen  Android AppStore

thaimaa villa kilpikonna kohtaodivers samuisandbox

SHA Extra Plus hotellit 

Thaimaa SHA Extra Plus (SHA ++) viittaa sertifikaattiin, jonka Amazing Thailand Safety and Health Administration on myöntänyt hotelleille,  joissa vähintään 70 % henkilökunnasta on rokotettu. SHA Extra Plus hotellit myös toimivat yhteistyössä sertifikoitujen sairaaloiden kanssa RT-PCR-testien ottamiseksi. Huomioithan että Koh Samui Sandboxissa, sinun tulee varata SHA Extra Plus hotelli 7 yön ajaksi. 

  • Ensimmäinen yö tulee viettää Koh Samuin SHA Extra Plus Hotellissa, ja negatiivisen PCR-testituloksen saatuasi voit matkustaa seuraavaksi 6 yöksi SHA Extra Plus-hotelliin Koh Taolle
  • Vietettyäsi 7 yötä SHA Extra Plus-hotellissa, voit asua ja liikkua missä tahansa Thaimaassa
  • Voit vaihtaa SHA Extra  Plus-majoituspaikkaasi korkeintaan kolme kertaa
  • Suosittelemme varaamaan hotellin, testit ja lentokenttäkuljetuksen olemalla suoraan yhteydessä hotelliin
  • Tarvitset ennakkoon maksetun hotellivarausvahvistuksen Thailand Pass-hakemustasi varten

 

  • sharkisland kohtaodivers samuisandbox

Kuinka pääsen Koh Taolle?

Missä voin käydä ottamassa koronatestini?

kohtao samui sandbox thaimaa kohtaodivers

Lennot Samui Sandboxiin

Bangkokista Koh Samuille hyväksyttävät ”sealed route” -lennot:

  • PG 5125: lähtee Bangkokista klo 12.00, saapuu Koh Samuille klo 13.30
  • PG 5171: lähtee Bangkokista klo 17:10, saapuu Koh Samuille 18.40

Koh Samuilta Bangkokiin seuraavat lennot:

  • PG 5126: lähtee Koh Samuilta klo 14.10, saapuu Bangkokiin klo 15.40
  • PG 5172: lähtee Koh Samuilta klo 19.20, saapuu Bangkokiin klo 20.50

sukellus kohtaodivers samuisandbox

Kannattaa varata kaikki tarvittavat todistukset tulostettuna, jolloin niiden tarkistus lentokentällä sujuvaa. 

Prosessi voi kuulostaa työläältä, mutta vaivannäkö palkitaan moninkertaisesti päästessäsi nauttimaan lomasta tropiikin lämmössä. Nauti upeasta luonnosta, lämmöstä sekä trooppisista sukellusvesistä Koh Tao Diversin kanssa. Sukelluskurssit aloittelijoista ammattilaiseksi, sekä laaja valikoima tekniikka-ja suljetunkierronsukelluskursseja. Myös hupisukellusretket Thaimaanlahden parhaille kohteille. Varaa sukellukset: Koh Tao Divers 

Päivitämme saarielämästä ajankohtaisia kuulumisia Koh Tao Diversin sosiaalisessa mediassa, ota seurantaan jos mielesi halajaa palmujen ja pinnan alle! Koh Tao Divers Instagram ja KTD Facebook

Tarvitsetko villaa perheellesi tai kaveriporukallesi? Kerro meille majoitustoiveesi, ja autamme mielellämme etsimään teille sopivimman vaihtoehdon.

Jos sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme kysymyksiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

sukelluskurssi kohtaodivers samuisandbox

Tätä ilosanomaa saa jakaa! 🤩👍  Tervetuloa Koh Taolle! 

Ota yhteyttä

Avoinna 9.00-18.00

Mob. +66 86 06 99244 (Whatsapp)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Koh Tao Divers - KTD  logo

Photo credits to Fat Fish Movies, Anna Kekkonen, Irena Stangierska, Fredrik Lindblad and Mikko Paasi

Copyright 1987 - 2017 Koh Tao Divers. All rights reserved.
TAT license #34/01497