Similan ja Merquin saaristo
Tule kanssamme huimille reissuille!

Similan ja Burma

KTD Sukellusmatkat

Koh Tao Divers järjestää sukellusmatkoja Similanille ja Burmaan. Kysy lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Merquin saaristo

Seilaa Dolphin Queenin kyydissä Merguin saaristoon ja löydä yksi maailman koskemattomimmista sukelluskohteista! Mereneläviä on joka lähtöön, mutta hienoimmat niistä ovat pienimpiä: rapuja, hummereita, vapaakiduskotiliota, merihevosia ja niin edelleen. Erityisen onnekkaiden kohdalle saattaa osua suuria valtamerikaloja, kuten paholaisrauskuja ja valashaita.

Kaikissa hyteissä on ilmastointi ja merinäköala. Myanmarin safareiden kesto on vähintään viisi päivää ja kuusi yötä.

Hinnat alk. 35.800 THB

Similan

Similanin saaristo ja Richeliu Rock ovat nousseet Thaimaan sukellusmatkailun pääkohteiksi. Hyppää Similan Explorerin kyytiin ja käy tarkastamassa itse kristallinkirkkaat vedet!

Kaikenkokoiset ja -näköiset vedenelävät viihtyvät Similanilla, paholaisrauskuista merihevosiin ja krotteihin. Päivässä tehdään yleensä neljä sukellusta kokeneen oppaan johdolla. Veneellä on mukavat, ilmastoidut hytit ja laivakokki. Similanin safarit kesto on alk. kolme päivää. Mielestämme tässä livarissa on hinta-laatusuhde kerrassaan kohdallaan!

Hinnat alk. 16.100 THB

Ota meihin yhteyttä ja kerromme tarkemmat tiedot ja hinnat matkavaihtoehdoista, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ota yhteyttä

Avoinna 9.00-18.00

Mob. +66 86 06 99244 (Whatsapp)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Koh Tao Divers - KTD  logo

Photo credits to Fat Fish Movies, Anna Kekkonen, Irena Stangierska, Fredrik Lindblad and Mikko Paasi

Copyright 1987 - 2017 Koh Tao Divers. All rights reserved.
TAT license #34/01497